Книга с кауза

по идея на Тереза Йовчева, Мила Джи Гатев и Мила Бобадова

Майко Мила: Три жени и едно твърде добро хрумване

13.01.2022 02:59 pm

Майко Мила: Три жени и едно твърде добро хрумване

"20:30. Обикновена жилищна кооперация в София. Във вечерната тишина се разнася детски полурев-полуписък: “КЪДЕ Е ДОКТОР БОБАДОВААА??!!? ИСКАМ ДА Я ВИДЯЯЯ!!! ПОКАЖИ МИ ЯЯЯЯ!”. Майка отговаря, сочейки в книга: “Ето я, не я ли виждаш, ето я!”. “Но това са само кракаааааааа!”, продължава недоволството. “Само крака са, защото главните герои в книгата са животните и те трябва да се виждат” – твърде нелеп опит за финтиране на защитата от страна на майката. В крайна сметка нещата се поуспокояват и четенето на “Котаракът Бойда и Доброто Хрумване” продължава. И оттогава не е спирало, защото книжката се превърна в любим вечерен ритуал.

И понеже не е редно деца да пищят, роднини да се стряскат, цял квартал да се буди в неведение КЪДЕ Е ДОКТОР БОБАДОВА, ето я днес в Майко Мила заедно с Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев. Последните две госпожи са отговорници по идеята да вкарат д-р Бобадова в книга, която да напишат, да илюстрират и да я пуснат да си живее живота.

А този живот на нас засега ни се струва доста хубав, защото “Котаракът Бойда и Доброто Хрумване” е смешна и умно написана книга, еднакво приятна и за децата, и за техните родители. А освен всичко изброено, появата ѝ е съвсем смислена и заради каузата, зад която застава. Един лев от всяко продадено копие отива като дарение към фондация “Дивите животни”.

А ето ги сега в целия им блясък Тереза Йовчева, Мила Бобадова и Мила Джи Гатев."

Цялото интервю може да прочетете в блога на "Майко Мила!"

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Медиите за нас

Медиите за нас

Майко Мила: Три жени и едно твърде добро хрумване

Майко Мила: Три жени и едно твърде добро хрумване

20:30. Обикновена жилищна кооперация в София. Във вечерната тишина се разнася детски полурев-полуписък: “КЪДЕ Е ДОКТОР БОБАДОВААА??!!? ИСКАМ ДА Я ВИДЯЯЯ!! 20:30. Обикновена жилищна кооперация в София. Във вечерната тишина се разнася детски полурев-полуписък: “КЪДЕ Е ДОКТОР БОБАДОВААА??!!? ИСКАМ ДА Я ВИДЯЯЯ!! 2022-01-13T18:41:10+02:00 Майко Мила: Три жени и едно твърде добро хрумване

<p><em>"20:30. Обикновена жилищна кооперация в София. Във вечерната тишина се разнася детски полурев-полуписък: &ldquo;КЪДЕ Е ДОКТОР БОБАДОВААА??!!? ИСКАМ ДА Я ВИДЯЯЯ!!! ПОКАЖИ МИ ЯЯЯЯ!&rdquo;. Майка отговаря, сочейки в книга: &ldquo;Ето я, не я ли виждаш, ето я!&rdquo;. &ldquo;Но това са само кракаааааааа!&rdquo;, продължава недоволството. &ldquo;Само крака са, защото главните герои в книгата са животните и те трябва да се виждат&rdquo; &ndash; твърде нелеп опит за финтиране на защитата от страна на майката. В крайна сметка нещата се поуспокояват и четенето на &ldquo;<a href="https://boydathecat.eu/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Котаракът Бойда и Доброто Хрумване</a>&rdquo; продължава. И оттогава не е спирало, защото книжката се превърна в любим вечерен ритуал.</em></p> <p><em>И понеже не е редно деца да пищят, роднини да се стряскат, цял квартал да се буди в неведение КЪДЕ Е ДОКТОР БОБАДОВА, ето я днес в Майко Мила заедно с Тереза Йовчева и Мила Джи Гатев. Последните две госпожи са отговорници по идеята да вкарат д-р Бобадова в книга, която да напишат, да илюстрират и да я пуснат да си живее живота.</em></p> <p><em>А този живот на нас засега ни се струва доста хубав, защото &ldquo;Котаракът Бойда и Доброто Хрумване&rdquo; е смешна и умно написана книга, еднакво приятна и за децата, и за техните родители. А освен всичко изброено, появата ѝ е съвсем смислена и заради каузата, зад която застава. Един лев от всяко продадено копие отива като дарение към <a href="https://wildanimals.bg/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">фондация &ldquo;Дивите животни&rdquo;</a>.</em></p> <p><em>А ето ги сега в целия им блясък Тереза Йовчева, Мила Бобадова и Мила Джи Гатев."</em></p> <p><strong>Цялото интервю може да прочетете <a href="https://www.maikomila.bg/tri-jeni-i-edno-tvyrde-dobro-hrumvane/" target="_blank" rel="noopener">в блога на "Майко Мила!"</a></strong></p>

Сравнение на продукти